Beauty

Beauty Trends 2019: ce se poartă anul acesta

Odată cu sosirea noului an, specialiştii în beauty au urmărit şi cercetat interesele femeilor şi au stabilit ce este în trend anul acesta. Haideţi să descoperim împreună ce se poartă.

În materie de păr, tonurile de lavandă şi liliac se pare ca vor fi în topul preferinţelor. O modalitate bună de a ne da seama de acest lucru este creşterea căutarilor pe Pinterest cu peste 1000%.

Beauty trends: Purple hair
Sursa – Pinterest

În ceea ce priveşte make-up-ul, dacă în anul 2018 am optat pentru stilul minimal, anul 2019 se pare că aduce schimbări în acest sens: se poartă rujurile în tonuri îndrăzneţe, iar nuanţele de berry vor fi pe val. Tenul mat revine în trend, iar în ceea ce priveşte machiajul ochilor ne pregătim sa vedem oriunde stilul grafic în nuanţe metalizate.

Beauty trends: make-up
Sursa – Pinterest

Un ten curat şi luminos va fi întotdeauna la modă. În materie de îngrijirea tenului, anul acesta ne orientăm spre remediile naturiste. În acest sens se pare ca a crescut interesul pentru cosmeticele ce conţin extracte de Witch Hazel sau Hamamelis, o plantă folosită de secole. Efectul ei tonic, astringent si purifiant face tenul să radieze. Este alegerea ideală în rutina zilnică de îngrijire a tenului, în special pentru ten mixt şi gras.

Și dacă tot am vorbit de acest tip de ten, articolul scris de mine vine cu sfaturi de îngrijire de la specialiști.

Beauty trends: luminous skin
Sursa – Pinterest

Când vine vorba de manichiură, vă pot spune cu siguranţă ca anul 2019 va fi despre unghii ovale. Acestea alungesc vizual degetele, se poate opta pentru orice lungime şi le poţi personaliza oricum doreşti – de la naked manicure pâna la culori puternice sau design-uri geometrice. Culorile metalice, de asemenea, vor fi în continuare în trend. (De data aceasta, ataşez imagini din galeria personală. Pentru mai multe modele, te invit să arunci o privire pe pagina salonului.)

Cum ţi se par noile trenduri în materie de beauty? Pe care dintre ele le-ai încerca?