About

Te invit să te faci comod/ă în acest mediu virtual și te poftesc la o discuție despre frumusețe, tendințe în materie de beauty, artă, psihologie, dezvoltare personală, healthy eating, sport și orice alt subiect comun pe cale îl putem găsi.

Deși numele te-ar putea induce în eroare, acesta nu este un blog pe care mi-am propus să scriu zilnic, ci doar atunci când simt că am ceva util de împărtașit. Daily se referă mai degrabă la aspectele noastre din viața de zi cu zi.

Florance Daily a apărut din dorința de a comunica mai mult si mai multe cu persoanele din jurul meu. Iubesc oamenii, iubesc tot ce ține de frumusețe, iubesc pictura și arta și poate tocmai de aceea mi-am ales un job care le îmbină foarte frumos pe toate.

Călătoria mea a început acum 6 ani, când, studentă fiind la Facultatea de Management am intuit că, deși foarte încantată de informațiile primite la cursuri si seminarii, nu îmi voi dori să îmi petrec o bună parte din timp într-un birou. Pasionată de când mă știu de frumusețe, am luat decizia de mă specializa în acest domeniu și am participat la primul curs de nail techician, domeniu cu care am avut un crush înca de la început. Au urmat apoi alte cursuri și specializări, multa muncă și dăruire și colaborarea cu mai multe saloane de înfrumusețare.

Deși iubirea mea față de nailart nu și-a pierdut din intensitate, in viața mea a apărut o alta pasiune, cea pentru domeniul de lashmaking. Evident că mi-am ascultat inima și a urmat o altă serie de cursuri iar acum, câțiva ani mai tarziu mă bucur să fiu aproape zilnic în Beauty Lounge-ul meu ţinând cursuri, înfrumusețând mâini şi priviri, ascultând povești și legând prietenii. În puținul timp in care nu sunt la studio, cel mai probabil sunt acasă, fie lucrând tot la proiecte ce țin de business-ul meu, fie citind ultima carte psihologică ce mi-a picat în mână, fie devorând vreun avocado.

Cei ce mă cunosc ştiu despre ce vorbesc. Vei ști și tu în curând.

  Bine ai venit în Universul meu!