Daily

Vreau să am un SuperBlog!

Reading Time: 2 minutes

A trecut un an de zile de la primul articol scris pe acest blog. Multe persoane mi-au spus că voi scrie doar câteva luni, după care mă voi opri. Ei bine, nu am luat niciodată în calcul această variantă de când am început blogul. Dacă am avut perioade în care am scris mai rar a fost din cauza perioadelor aglomerate la job.

Mai mult decât atât, am tot încercat să învăț: cum să îmi aleg articolele mai bine, cum să scriu mai bine… mi-au fost foarte de folos și ideile primite de la cei ce mă urmăresc pe instagram și ori de câte ori mai povesteam câte ceva la story îmi spuneau că ar fi interesant să scriu un articol pe acea temă. Vă mulțumesc, știu că unii dintre voi mă citiți acum.

Sunt un om căruia îi place să învețe constant, mai ales atunci când sunt pasionată de un domeniu. În plus, îmi plac competițiile. Nu din dorința de a câștiga sau de a arăta că sunt mai bună decât alții, ci pentru că orice concurs vine cu experiența la pachet.

Tocmai de aceea, atunci când am aflat că există un site ce organizează concursuri pentru bloggeri am fost foarte fericită. Nu știu cum nu am aflat de el până acum, însă se pare că perioada aceasta de izolare care a venit cu mai mult timp liber la pachet a adus (încă) un lucru bun.

SuperBlog
Sursa foto: super-blog.eu

SuperBlog este cea mai mare și longevivă competiție din blogosferă. Organizează anual două ediții, una de primăvară și una de toamnă. Din păcate, am aflat un pic cam târzior de acest lucru. Chiar și așa, deși competiția ce a început pe 1 martie este pe final, am decis să mă înscriu și să particip la ultima probă.

Abia aștept să descopăr această frumoasă comunitate a bloggerilor. Iar în toamnă promit să fiu pe fază atunci când va începe următoarea ediție organizată de SuperBlog.

Până atunci, wish me luck!