Daily

Hai să ”ieșim” la restaurant… de acasă

Reading Time: 3 minutes

Trăim vremuri dificile. De când cu pandemia COVID și perioada de izolare atât de necesară, interacțiunile noastre sociale au fost limitate la maxim. Iar după cum bine știm, omul este o ființă socială. Nu e atât de dificil de înțeles de ce ne este atât de greu să petrecem cât mai mult timp în casă. Ne lipsește să mergem la job, să facem o plimbare în parc, să ieșim cu prietenii la restaurant…

Sunt de părere că este foarte important să fim responsabili, însă nu votez pentru o viață anostă cât #stămacasă. Hai mai bine să privim perioada aceasta ca pe o provocare de a ne readapta. Nu trebuie să nu renunțăm la activitățile noastre preferate, ci doar să facem lucrurile diferit.

Un alt aspect pe care cred că nu ar trebui să îl pierdem din vedere este acela că în astfel de momente trebuie să ne susținem unii pe alții. Perioada de izolare ne face să realizăm că suntem cu toții o echipă și că putem fi una chiar frumoasă.

O ințiativă care mi-a plăcut foarte mult este cea venită de la LOKOFOOD. Vorbim despre o platformă românească creată cu scopul de a susține comunitatea și industria HoReCa(aceasta fiind, după cum bine știm, direct afectată în această perioadă).

Practic, cu ajutorul ei poți face două lucruri deodată: să comanzi mâncarea preferată de la restaurantele din apropierea casei tale și în același timp să susții economia locală și industria ospitalității.

Hai să ''ieșim'' la restaurant... de acasă
Sursa foto: Lookfood.ro

Nu trebuie decât să intri pe site, să bifezi zona în care vrei să se facă livrarea, să alegi unul dintre restaurantele de lângă tine și să adaugi în coș preparatele care îți fac cu ochiul. Datorită serviciului home delivery, puțin mai târziu poți lua prânzul sau cina împreună cu prietenii pe Skype :).

Eu după prima săptămână de gătit zilnic și prins rădăcini în bucătărie mi-am dat seama că nu vreau să fac doar asta în perioada izolării, așadar am decis să comand la restaurant mai des și să folosesc timpul astfel economisit angajându-mă în alte activități care să îmi facă plăcere.

Prefer, de exemplu, să urmez unul din cursurile online pe care mi le-am achiziționat în perioada aceasta, bucurându-mă de masa asigurată de White Horse, unul dintre restaurantele care îmi place mult și pe care m-am bucurat să îl găsesc pe LOOKFOOD. Dacă am chef de o plimbare, plasez comanda și merg să o ridic de la restaurant. Au un tort cu bezea deliciooosss.

P.S.: Știți că eu mănânc dulciuri rar și am grijă ca acel moment să fie o experință în sine, așadar, credeți-mă că e bun.

În plus, un alt gest frumos pe care îl poți face cu ajutorul acestei platforme este să susții cadrele medicale în lupta contra coronavirusului. Dând click pe acest link, și tu poți cumpăra un meniu de la restaurantul Red Angus ce conține o supă și un fel principal. Acesta ajunge direct la Spitalului Clinic “Dr. Victor Babeș” București și Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș București.

Astfel, poți susține eroii care stau în linia întâi.

Hai să ''ieșim'' la restaurant... de acasă
Sursa foto: Lookfood.ro

Fii și tu un erou ajutându-i pe alții și vom depăși mai ușor această perioadă.

Să ne vedem cu bine!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020.

Surse: https://lokofood.ro/, https://www.facebook.com/lokofoodDelivery/